Spreekangst

Hoe ‘Je brein de baas’ mij geholpen heeft.

Met mijn eigen onderneming heb ik een kantoor in het Voel Je Goed Centrum en coach mensen naar een gezonde levensstijl.  Mijn grote angst was om aan een groep trainingen te geven, toch had ik me hiervoor opgegeven om juist van deze angst af te komen.

Ongeveer een week voordat ik de training moest gaan geven kwam in Lacina tegen in het Voel Je Goed Centrum en we raakten in gesprek. Ik vertelde dat ik erg nerveus was over de training. Ik wist niet dat ze mensen met angsten kon helpen.

Ze wilde mij wel helpen. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten en ben er open in gegaan. Ze raakte allerlei acupunctuurpunten aan, ze vertelde waar ze mee bezig was en ze vroeg me een aantal dingen waar ik geen antwoord op hoefde te geven, maar het liefst wel moest invoelen om mijn focus op de spreekangst te houden. 

De behandeling was erg prettig en wat ik heel fijn vond is dat ik geen moeilijke vragen kreeg. Ik merkte tijdens de behandeling al dat er iets veranderde maar wat de uitwerking zou zijn wist ik nog niet. Ze vroeg me om het te ervaren.

Toen ik de training moest geven was ik nog wel nerveus maar niet zo erg dat ik het niet kon doen, wat in het verleden wel was gebeurt. De tweede training een week later ging ook beter. Nu geef ik elke week een training en sta met en gezonde spanning klaar om deze elke week weer te doen.

Lacina, dank je wel! Ben heel blij dat je me zo hebt kunnen helpen.

Liefs Marije Westra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *