Over Lacina

In het kort:

Mijn naam is Lacina van der Wagen en ik help kinderen en volwassen met leerproblemen of met stress gerelateerde klachten.

Mijn missie is om bekendheid te geven aan de methode ‘Je brein de baas’. Het laten weten wat het is en wat het voor je kan doen!

En nu uitgebreider:

Mijn naam is Lacina v.d. Wagen – Couperus. In 2011 heb ik Praktijk van Nature opgericht. Vanuit mijn praktijk in Leeuwarden werk ik als natuurgeneeskundig therapeut met twee prachtige methodes, namelijk ‘Je allergie de baas’ en ‘Je brein de baas’.

Nadat ik en mijn gezinsleden in 2006 zelf behandeld zijn voor diverse allergische klachten, was ik erg onder de indruk van de resultaten: voedingsmiddelen die eerst niet verdragen werden konden plots weer gegeten worden. Eén van mijn kinderen gebruikte astma medicatie, dat was binnen korte tijd niet meer nodig. En nu 10 jaar verder is dat ook nooit meer terug gekomen. Zowel mijn man als ikzelf hadden vanaf onze jeugd last van hooikoorts. Nadat we hiervoor behandeld zijn is dit voorgoed verdwenen.

Ik vond het zo’n bijzondere methode, dat dit de aanleiding was om mij om te laten scholen als natuurgeneeskundig therapeut om zelf mensen te kunnen behandelen tegen allergieën.

Tijdens de opleidingstijd kwam ik met een andere methode in aanraking, die zulke prachtige resultaten gaf bij kinderen met leerproblemen en daarnaast bij emotionele problemen (zeker ook voor volwassenen), dat ik niet anders kon dan mij ook hierin te laten scholen.

En zo komt het dat ik nu werk met twee prachtige, bijzondere behandelmethodes. Beiden erg effectief! En dat vind ik belangrijk!

Ik ben praktisch en nuchter ingesteld en ik werk oplossingsgericht. Mijn uitgangspunt is om mensen een tijdje te mogen begeleiden waarna ze op eigen kracht weer verder kunnen. Samen uitzoeken waardoor je klachten veroorzaakt worden, beiden vanuit de eigen kennis, wijsheid en ervaring, om vervolgens hiermee aan de slag te gaan.

Het ‘zelf weer verder kunnen’ zie je ook terug in de methodes; beiden pakken de oorzaak van de klacht aan en brengen het lichaam of het brein in een ‘optimale staat’ terug, waarna het lichaam het zelf verder oppakt. Oftewel, het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken.

Zie voor mijn andere behandelmethode www.jeallergiedebaas.nl of klik hier om naar de algemene website van Praktijk van Nature te gaan.