Heftige emoties

Steeds meer mensen die te maken hebben met heftige emoties, trauma’s en/of rouwverwerking weten mijn praktijk te vinden.

Ik wil even stilstaan bij datgene wat ik voor hen kan betekenen.
De meeste mensen die bekend zijn met mijn praktijk weten ondertussen dat ik kan helpen als het ergens niet lekker loopt in het brein. Bijvoorbeeld bij spraakproblemen, dyslexie of andere ontwikkelingsachterstanden.
Maar ook het emotionele brein, de diepere lagen in je hersenen waar je met je denken, je bewustzijn niet bij kunt, kun je goed behandelen. Dit betekent dat de overmatige stress wordt losgelaten uit het onderbewustzijn. En dat zorgt er voor dat er direct, binnen een dag, resultaat wordt geboekt waardoor je het leven weer wat makkelijker aan kunt.

Hoe gaat dat in zijn werk: voordat we aan de slag gaan hebben we het even over datgene wat nu moeilijk voor je is. Vervolgens ga je liggen op mijn comfortabele behandeltafel en ga ik aan de slag.
Door middel van spiertesten en combinaties van accupunctuurpunten en mudra’s onderzoek ik welke delen in het brein uit balans zijn geraakt en balanceer ik deze met specifieke technieken. Dit is compleet pijnloos, veilig en comfortabel.
Deze technieken zijn onderzocht mbv EEG’s op werkzaamheid.
Voor jou betekent het dat je een uurtje ontspannen ligt in een prettige sfeer. Ik ben geen psychotherapeut, dus we hebben geen coach gesprekken of hele zware gesprekken.

Reacties die ik krijg (een paar dagen na een behandeling) zijn o.a.: ‘Ik kan het niet verklaren, maar ik voel me als herboren’, ‘Ik heb weer lucht’ of ‘Het voelde direct na de behandeling al een stuk beter, ik dacht eerst dat het mijn verbeelding was, maar het gaat nu veel beter!’

Vaak zijn er maar een paar behandelingen nodig.
Mocht je ook willen ervaren wat ik voor je kan doen, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *